top of page

חצילים וקטניות

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • רצועות עגבנייה מקולפת

  • 6 גזרים בקוביות

  • 1 חציל בקוביות

  • 1 חבילה כוסברה קצוצה

  • כוס עדשים ומש

  • כמון, כורכום, פלפל שחור, קינמון, פפריקה מתוקה ומלח

אופן ההכנה:

לחמם קלות את השום על אש בינונית, להוסיף את התבלינים ולערבב, להנמיך את האש ולהוסיף את העגבנייה ולכסות את הסיר עד שהעגבנייה מתרככת. להוסיף את הגזר, חציל וכוסברה ולבשל 10 דקות. להוסיף עוד קצת תבלינים, את הקטניות וכוס מים ולנער מעט את הסיר. לבשל בערך ¾ שעה או עד לריכוך הקטניות.

bottom of page