פאי טף

קמח טף עשיר בחלבון, ברזל, מגנזיום וסידן. כמו כן הוא בעל אינדקס גליקמי נמוך ולכן יעיל כחלק מתפריט בריא לשמירה על משקל גוף תקין ובריאות מיטבית.

מצרכים:

כוס קמח טף חום

חצי כוס קמח כוסמין/שיפון

כפית וחצי מלח

שלוש כפות שמן קוקוס

כוס מים

אופן ההכנה:

לערבב את שני הקמחים עם המלח והשמן. להוסיף בהדרגה תוך כדי לישה את המים. להרגיש את הבצק, שלא יהיה יבש מידי אבל גם לא רטוב. ללוש טוב את הבצק כ-10 דקות. למרוח אותו בשמן ולהניח בכלי. להניח במקרר לחצי שעה- שעה. להוציא את הבצק. בשלב זה הוא צריך להיות גמיש. לרדד דק (חצי סנטימטר בערך) ולהניח על מגש האפייה. לקפל את הקצוות של הבצק. לאפות ללא כלום עליו כ-10 דקות בחום של 170 מעלות. להוציא ולהניח על הבצק תערובת.

אפשריות לתערובת:

1. גבינות

2. ממרח עדשים

3. ממרח מש

4. ממרח פלפל אדום

5. ממרח חומוס

6. מטבוחה

7. ממרח טופו

מתכון לממרח עדשים:

https://www.tamirgarby.co.il/single-post/2017/03/12/%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97-%D7%A2%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D

מתכון לממרח מש:

https://www.tamirgarby.co.il/single-post/2017/03/12/%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A9

מתכון לממרח פלפל אדום:

https://www.tamirgarby.co.il/single-post/2017/03/12/%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97-%D7%A4%D7%9C%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D

מתכון לממרח חומוס:

https://www.tamirgarby.co.il/single-post/2017/03/12/%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97-%D7%97%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%A1

מתכון למטבוחה:

https://www.tamirgarby.co.il/single-post/2017/03/11/%D7%9E%D7%98%D7%91%D7%95%D7%97%D7%94

מתכון לממרח טופו:

https://www.tamirgarby.co.il/single-post/2016/12/07/%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97-%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%95-%D7%91%D7%A2%D7%A9%D7%91%D7%99-%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9C


  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon