מוקפץ ירקות

March 9, 2017

מצרכים:

  • ¼ כרוב

  • 2 גמבה

  • 3 גזר

  • 3 עלים של סלרי

  • 1 ראש פטרוזיליה בעונה

  • 3 שיני שום

  • 1 בצל

  • ס"מ ג'ינג'ר

  • 3 גבעולי בצל ירוק

  • 2 כפיות רוטב סויה

  • כפית שמן שומשום

  • כף שמן זית

  • 2 כפיות רוטב צ'ילי או כפית דבש

  • ½ לימון סחוט

  • ¼ כפית קארי

  • פלפל שחור ומלח

 

אופן ההכנה:

חותכים את כל הירקות לרצועות דקות (מומלץ במנדולינה) ושמים בקערה, מחממים את השמן בווק, שמים את הג'ינג'ר והשום קצוצים, שופכים את כל הירקות ומקפיצים או מערבבים עם כף עץ, לאחר 2 דקות מוסיפים את הרטבים והתבלינים, מקפיצים או מערבבים עוד 10 דקות.

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon