עוגיות מייפל ופאקן
מצרכים ל- 25 עוגיות:
1 כוס שיבולת שועל דקה וטחונה דק.
1 כוס קמח כוסמין מלא.
11/2 כוסות אגוזי פקאן טריים טחונים דק.
½ כוס שמן קוקוס.
½ סירופ מייפל טבעי ללא תוספות.
1 כפית תמצית וניל.
קורט מלח ים דק.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבבים שיבולת שועל, קמח כוסמין ופאקנים טחונים בקערה.
מערבבים שמן קוקוס, תמצית וניל, סירופ מייפל וקורט מלח בקערה נפרדת. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים היטב.
מגלגלים מהבצק 25 כדורים קטנים בידיים לחות ומניחים על נייר האפייה.
אופים 15-20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.