top of page

עוגיות שובע

מצרכים:

  • ¼ 2 כוסות סובין שיבולת שועל

  • ½ כוס אגוזים קצוצים

  • 1 שקיק אבקת אפיה

  • ¼ כוס פשתן טחון + ¼ כוס שומשום מלא טחון

  • קורט מלח וזעתר – לפי הטעם

  • ¼ 1 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר וללא הנדסה גנטית/מים

  • 2 ביצים

  • 2 כפות שמן קוקוס

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל- 200 מעלות.

  • מערבבים יחד: סובין, אגוזים, אבקת אפיה, מלח וזעתר.

  • בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב והשמן.

  • בוחשים את הקערה הרטובה לתוך היבשה.

  • יוצקים את התערובת לתוך תבנית בעלת 12 שקעים.

  • אופים למשך 15-17 דקות ובודקים בעזרת קיסם (הלחמניות צריכות להיות מעט לחות אך לא רטובות).

bottom of page