קישואים וחומוס
חומרים:
1 בצל רצועות
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
כף רסק עגבניות
חבילה כוסברה קצוצה
6 קישואי זוקיני פרוסות
2 כוסות חומוס מאודה או מבושל
פלפל שחור, פפריקה מתוקה, קינמון, תבלין מעורב שניקרא ראס אל חנות ומלח
אופן הכנה:
להזהיב קלות את הבצל, להוסיף שום תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים תוך כדי ערבוב, לאחר 3 דקות להוסיף רסק עם רבע כוס מים לערבב ולכסות את הסיר ל-7 דקות על אש נמוכה. להוסיף את שאר הירקות והחומוס ולערבב קלות תוך כדי נעור הסיר, לכסות ולבשל ¾ שעה.