קישואים וחומוס

January 1, 2017

חומרים:

  • 1 בצל רצועות

  • 2 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום

  • כף רסק עגבניות

  • חבילה כוסברה קצוצה

  • 6 קישואי זוקיני פרוסות

  • 2 כוסות חומוס מאודה או מבושל

  • פלפל שחור, פפריקה מתוקה, קינמון, תבלין מעורב שניקרא ראס אל חנות ומלח

 

 

אופן הכנה:

 

להזהיב קלות את הבצל, להוסיף שום תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים תוך כדי ערבוב, לאחר 3 דקות להוסיף רסק עם רבע כוס מים לערבב ולכסות את הסיר ל-7 דקות על אש נמוכה. להוסיף את שאר הירקות והחומוס ולערבב קלות תוך כדי נעור הסיר, לכסות ולבשל ¾ שעה.

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon