ברוקולי ברוטב ויניגרט

January 1, 2017

מצרכים:

  • 1 ראש ברוקולי

  • ¼ כוס חומץ אורז

  • 2 כפיות חרדל דיז'ון

  • 1-2 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום גדולות קצוצות או מעוכות

אופן ההכנה:

 

מפרקים את הברוקולי לפרחים. קוצצים את הגבעולים וחותכים אותם לרצועות בעובי של כ- ½ ס"מ. מאדים את הפרחים והגבעולים במשך 10 דקות או עד להתרככותם. בשעה שהברוקולי מתבשל, מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת. מוסיפים את הברוקולי המאודה לקערה ומערבבים בעדינות עד לכיסויו ברוטב.

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon