top of page

גולש טופו

300 גר' טופו, חתוך לקוביות

1 בצל גדול קצוץ

1 תפוחי אדמה גדול, חתוך לקוביות כמו מלפפון לסלט

1 בטטה בינונית, חתוכה לקוביות כמו תפוח האדמה

1 גזר פרוס לטבעות דקיקות

1 גבעול סלרי, הגזע וגם העלים, קצוצים

4 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית/קוקוס

2 כוסות מים

½ כוס רסק עגבניות

1 כפית מלח

½ כפית פפריקה מתוקה

½ חבילת פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את שמן הזית

מוסיפים את הבצל והשום יחד, ומטגנים כמה דקות עד להזהבה קלה.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, הבטטות, הגזר, הסלרי ושתי כוסות מים.

מבשלים עד שכל הירקות מתרככים.

מוסיפים את רסק העגבניות, קוביות הטופו, הפטרוזיליה, התבלינים, המלח, הפלפל ופפריקה מתוקה לפי הטעם. מבשלים הכול יחד כרבע שעה על אש נמוכה.

bottom of page