עדשים במנגולד

August 2, 2017

הקדמה:

  • המתכון הזה נולד מתוך הרצון לאכול משהו בריא, טעים וללא השקעת זמן ומאמץ

  • כמעט ולא הוספתי תבלינים מכוון שהמנגולד נותן טעם נפלא לתבשיל

  • מנגולד עשיר באשלגן שיעיל להפחתת לחץ דם

  • מנגולד עשיר בכלורופיל שיעיל לניקוי המעיים

  • קטניות בעלי אינדקס גליקמי נמוך ולכן מתאימות כחלק מתפריט בריא למניעה וטיפול בסוכרת, ויסות תיאבון, שמירה על משקל גוף תקין ומניעת מחלות כרוניות

מצרכים ל- 5:

  • 3-4 כפות שמן קוקוס

  • 1 בצל

  • כמון

  • מלח

  • 1 חבילה מנגולד

  • 2 כוסות עדשים ירוקים

 

אופן ההכנה:

  • להשרות את העדשים 4-12 שעות (להחליף מים כל 2-4 שעות)

  • מחממים את השמן בסיר על אש נמוכה

  • קוצצים את הבצל

  • שמים את הבצל בסיר עם השמן החם ומחכים להזהבה

  • מוסיפים כמון ומלח ומערבבים

  • קוצצים את המנגולד

  • מוסיפים את המנגולד והעדשים לסיר

  • מחכים עד שהמנגולד יגיר את הנוזלים ושהעדשים יתרככו ומערבבים מפעם לפעם

בתיאבון, לבריאות ולהנאה

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon