top of page

תבשיל עדשים עם כרוב וכוסברה

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • בצל בינוני פרוס

  • 4 כוסות כרוב קצוץ

  • 2 גזרים קוביות

  • חבילה כוסברה קצוצה

  • כוס עדשים

  • ¼ כפית כורכום

  • ½ כפית כמון

  • 3 פרוסות דקות של ג'נג'ר

  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

מזהיבים קלות את הבצל עם הכרוב בשמן על אש בינונית, מוסיפים את התבלינים, את הגזר והכוסברה, מנמיכים את האש ומערבבים במשך 2 דקות. מוסיפים את העדשים ו- ¾ כוס מים, מגביהים את האש עד להרתחה. מנמיכים את האש למשך ½ שעה או עד לריכוך העדשים. בין לבין לנער את הסיר.

bottom of page