תבשיל עדשים עם מנגולד

March 12, 2017

מצרכים:

  •  2 כפות שמן זית/קוקוס

  • בצל בינוני חתוך לרצועות

  • 3 שיני שום חתוך לפרוסות

  • 2 חבילות מנגולד קצוץ

  • 2 קישואים פרוסים

  • ראש סלרי קוביות

  • כוס עדשים

  • ¼ כפית כורכום

  • ½ כפית תערובת ראס אל חנות (תבלין מרוקני שמורכב מכמון טחון, פלפל אדום חריף טחון, פלפל אדום מתוק טחון, גרגירי שומר טחונים, גרגירי קימל טחונים, גרגירי כוסברה טחונים, פלפל שחור טחון, פלפל לבן טחון, אגוז מוסקט טחון, קליפת אגוז מוסקט טחון, זנגביל, כורכום טחון, ציפורן טחון, קינמון טחון ואבקת ורדים)

  • מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה:

מזהיבים מעט את הבצל בשמן על אש בינונית, מוסיפים את המנגולד עם הגבעולים הלבנים ומאדים למשך 6 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התבלינים ומנמיכים את האש מוסיפים את העדשים, את הקישוא, את הסלרי והשום. מוסיפם כוס מים ומגביהים את האש עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומשאירים ½ שעה. בין לבין לנער את הסיר.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon