תבשיל עדשים עם כרוב וכוסברה
מצרכים:
2 כפות שמן זית/קוקוס
בצל בינוני פרוס
4 כוסות כרוב קצוץ
2 גזרים קוביות
חבילה כוסברה קצוצה
כוס עדשים
¼ כפית כורכום
½ כפית כמון
3 פרוסות דקות של ג'נג'ר
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
מזהיבים קלות את הבצל עם הכרוב בשמן על אש בינונית, מוסיפים את התבלינים, את הגזר והכוסברה, מנמיכים את האש ומערבבים במשך 2 דקות. מוסיפים את העדשים ו- ¾ כוס מים, מגביהים את האש עד להרתחה. מנמיכים את האש למשך ½ שעה או עד לריכוך העדשים. בין לבין לנער את הסיר.