תבשיל עדשים עם כרוב
מצרכים:
2 כפות שמן קוקוס או זית.
1 כוס עדשים ירוקות מושרות.
1 בצל פרוס לרצועות.
1 גזר קוביות.
¼ כרוב חתוך לרצועות דקות.
1 עגבנייה קלופה קוביות.
פרוסת ג'ינג'ר טרי קצוץ.
¼ כפית גרעיני חרדל שחור.
¼ כפית זרעי קימל.
¼ כפית כורכום.
מלח ופלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
להזהיב את הבצל עם השמן. להוסיף את התבלינים מלבד המלח ולערבב 2-3 דקות.
להוסיף את הכרוב והגזר לערבב עוד 2-3 דקות.
להוסיף את העגבנייה ולערבב עוד 5 דקות.
להוסיף את העדשים וקצת מים חמים ולבשל עד שהעדשים מתרככים.
להוסיף את המלח ולערבב עוד 2-3 דקות.