תבשיל עדשים עם כרוב

מצרכים:

  • 2 כפות שמן קוקוס או זית.

  • 1 כוס עדשים ירוקות מושרות.

  • 1 בצל פרוס לרצועות.

  • 1 גזר קוביות.

  • ¼ כרוב חתוך לרצועות דקות.

  • 1 עגבנייה קלופה קוביות.

  • פרוסת ג'ינג'ר טרי קצוץ.

  • ¼ כפית גרעיני חרדל שחור.

  • ¼ כפית זרעי קימל.

  • ¼ כפית כורכום.

  • מלח ופלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:

  • להזהיב את הבצל עם השמן. להוסיף את התבלינים מלבד המלח ולערבב 2-3 דקות.

  • להוסיף את הכרוב והגזר לערבב עוד 2-3 דקות.

  • להוסיף את העגבנייה ולערבב עוד 5 דקות.

  • להוסיף את העדשים וקצת מים חמים ולבשל עד שהעדשים מתרככים.

  • להוסיף את המלח ולערבב עוד 2-3 דקות.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon