תבשיל אפונה עם בטטה, תפו"א וקישוא
מצרכים ל- 5 מנות:
1 בצל גדול
300 גרם אפונה
2 בטטות בינוניות ו- 2 תפו"א קטנים
2 קישואים כהים גדולים
חבילה כוסברה או פטרוזיליה
מלח ופלפל
¼ כפית כורכום
2 שיני שום
2 כפות שמן זית/קוקוס
אופן ההכנה:
לחתוך את הבצל לרצועות ולאדות ביחד עם השמן להזהבה קלה. להוסיף את הכוסברה או הפטרוזיליה קצוצים ולהמשיך לאדות תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. להוסיף את התבלינים והמלח ולערבב. להוסיף את השום, קישואים, בטטה, תפו"א ולבסוף אפונה עם ¾ כוס מים ולבשל תוך כדי ניעור הסיר מפעם לפעם על אש נמוכה בערך שעה.