תבשיל אפונה עם בטטה, תפו"א וקישוא

March 12, 2017

מצרכים ל- 5 מנות:

  • 1 בצל גדול

  • 300 גרם אפונה

  • 2 בטטות בינוניות ו- 2 תפו"א קטנים

  • 2 קישואים כהים גדולים

  • חבילה כוסברה או פטרוזיליה

  • מלח ופלפל

  • ¼ כפית כורכום

  • 2 שיני שום

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

אופן ההכנה:

לחתוך את הבצל לרצועות ולאדות ביחד עם השמן להזהבה קלה. להוסיף את הכוסברה או הפטרוזיליה קצוצים ולהמשיך לאדות תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. להוסיף את התבלינים והמלח ולערבב. להוסיף את השום, קישואים, בטטה, תפו"א ולבסוף אפונה עם ¾ כוס מים ולבשל תוך כדי ניעור הסיר מפעם לפעם על אש נמוכה בערך שעה.

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon