קינואה

מצרכים:

כוס קינואה שטופה

כף שמן זית/קוקוס

1 בצל קצוץ

תבלינים: כמון, מלח ופלפל שחור ע"פ הטעם

כוס וחצי מים רתוחים

אופן ההכנה:

  • מזהיבים את הבצל בשמן על אש נמוכה

  • מוספים את התבלינים ומערבבים

  • מוספים את הקינואה ומערבבים

  • מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים

  • מגביהים את הלהבה עד לרתיחה

  • מנמיכים את הלהבה ומשאירים בסיר סגור כחצי שעה עד שרואים שאין מים בתחתית

  • משאירים את הסיר סגור כעשרים דקות ומערבבים את הקינואה

  • ניתן להחליף את התבלינים ע"פ הטעם וכמו כן ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו רוזמרין, שמיר וכו'

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon