פסטה מקינואה

מצרכים:

קינואה מבושלת

10 עגבניות

6 שיני שום כתוש

3 כפות שמן זית

פלפל חריף לאוהבי החריף

אופן ההכנה:

  • חותכים את העגבניות לקוביות.

  • מזהיבים קלות את השום והפלפל ואז מוסיפים את העגבניות והמלח ומביאים להרתחה.

  • מנמיכים את האש עד לאידוי הנוזלים (או חלקם- בהתאם לטעם).

  • מערבבים את הרוטב עם הקינואה ובתאבון.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon