סלט עדשים

March 12, 2017

מצרכים:

  • 1 כוס עדשים מושרות במים 8 שעות

  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק

  • 1 כוס עלי פטרוזיליה או כוסברה

  • 4 שיני שום קצוצות

  • 1 פלפל חריף נקי וקצוץ

  • חופן עלי רוקט

  • 4 כפות שמן זית

  • מיץ מלימון סחוט לפי הטעם

  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

  • 1 כפית חומץ

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הרוטב. מסננים את העדשים ומבשלים בסיר עם מים על להבה בינונית כ- שלושים דקות. מסננים, מצננים ומערבבים עם הרוטב.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon