סלט סלק וחומוס

March 11, 2017

•חצי כוס גרגירי חומוס יבש, שהושרה בהרבה מים לפחות 12 שעות

•סלק בינוני

•כוס גרעיני רימון

•מיץ מחצי לימון

•2  גבעולי נענע טרייה, קצוצים גס (עלים בלבד)

•2  כפות שמן זית

•מלח

•פלפל שחור גרוס

 

  1. מסננים את גרגירי החומוס ומעבירים לסיר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-45 דקות או עד שהגרגרי החומוס רכים (לחלופין, אפשר להשתמש בחומוס מבושל או מוקפא).

  2. מאדים את הסלק שלם ולא קלוף כשעה. מוודאים שהסלק רך, מצננים, מקלפים, וחותכים לקוביות.

  3. הכנת הסלט: מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, מתבלים ומגישים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon