סלט סלק וחומוס

•חצי כוס גרגירי חומוס יבש, שהושרה בהרבה מים לפחות 12 שעות

•סלק בינוני

•כוס גרעיני רימון

•מיץ מחצי לימון

•2 גבעולי נענע טרייה, קצוצים גס (עלים בלבד)

•2 כפות שמן זית

•מלח

•פלפל שחור גרוס

  1. מסננים את גרגירי החומוס ומעבירים לסיר. מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-45 דקות או עד שהגרגרי החומוס רכים (לחלופין, אפשר להשתמש בחומוס מבושל או מוקפא).

  2. מאדים את הסלק שלם ולא קלוף כשעה. מוודאים שהסלק רך, מצננים, מקלפים, וחותכים לקוביות.

  3. הכנת הסלט: מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה, מתבלים ומגישים.