סלט אצות, שורשים וטונה (עשיר ביוד)

March 11, 2017

200 ג' טונה אדומה צרובה במחבת

1 צנון חתוך לגפרורים

1 קולרבי מאודה קלות חתוך לגפרורים

1 מלפפון חתוך לגפרורים

1 גזר חתוך לגפרורים

כף שטוחה שומשום שחור

2 כפות אצות וואקמה

כף אחת אצת נורי פזורה

3-4 כפות שמן זית

20 מ"ל מיץ לימון 

 

אופן הכנה:

משרים את הירקות עם האצות ולימון. פורסים את הטונה בתחתית הצלחת, מניחים מעל את תערובת הירקות ומפזרים מעט שמן ושומשום.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon