סלק אפוי ברוטב טחינה

מה צריך? • 4 סלקים, קלופים ופרוסים דק • 3 כפות שמן זית • 1 כפית מלח ים • 1 כף טחינה גולמית • מיץ מחצי לימון • חצי כוס מים ההכנה: מחממים את התנור לחום גבוה, מניחים את הסלק בתבנית התנור כשהיא משומנת. מערבבים את הטחינה, המים, הלימון והתבלינים ומוזגים מעל פרוסות הסלק. אופים חצי שעה עד שהסלק מתרכך. משאירים בתבנית לצינון, מעבירים לקערת הגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon