top of page

סלט קינואה

הכנת הקינואה:

כוס קינואה שטופה היטב ומסוננת 2 כוסות מים רותחים. את הקינואה השטופה והמסוננת להכניס לסיר . לייבש על האש ,עד ששומעים קולות פצפוץ. להוסיף מים. להביא לרתיחה .להקטין את האש. לכסות ולבשל כ 10-15 דקות - עד אשר המים נספגים. להסיר מהאש. ולתת לנוח 15 דקות מכוסה. או עד קירור. לפורר במזלג. ירקות: זר פטרוזיליה טרייה קצוצה דק אפשר גם כוסברה, נענע, בזיליקום - לפי הטעם. בצל סגול קצוץ דק לפי כמות וטעם.

עגבניות אדומות קשות חתוכות לקוביות. אפשר להוסיף ירקות לפי הטעם ולפי מה שמצוי בבית: שומר, גזר, כרוב, מלפפון, וכיוב'. רוטב:

½ כוס מיץ לימון+ 2 כפות שמן זית, חומץ בסלמי, רכז רימונים, מלח ופלפל שחור

bottom of page