סלט קינואה

March 9, 2017

הכנת הקינואה:

כוס קינואה שטופה היטב ומסוננת
2 כוסות מים רותחים.
את הקינואה השטופה והמסוננת להכניס לסיר .
לייבש על האש ,עד ששומעים קולות פצפוץ.
להוסיף מים.
להביא לרתיחה .להקטין את האש. לכסות ולבשל כ 10-15 דקות - עד אשר המים נספגים.
להסיר מהאש. ולתת לנוח 15 דקות מכוסה. או עד קירור. לפורר במזלג.

ירקות:
זר פטרוזיליה טרייה קצוצה דק אפשר גם כוסברה, נענע, בזיליקום - לפי הטעם.
בצל סגול קצוץ דק לפי כמות וטעם.

עגבניות אדומות קשות חתוכות לקוביות. אפשר להוסיף ירקות לפי הטעם ולפי מה שמצוי בבית: שומר, גזר, כרוב, מלפפון, וכיוב'.

רוטב:

½ כוס מיץ לימון+  2 כפות שמן זית, חומץ בסלמי, רכז רימונים, מלח ופלפל שחור

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon