כרובית עם ברוקולי

6 מנות – 15 דקות הכנה

1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים

2 תפרחות ברוקולי מפורקות לפרחים קטנים

½ כוס חמוציות במיץ תפוחים

4 גבעולי בצל ירוק קצוצים

לרוטב:

2 כפות גדושות טחינה גולמית מלאה

½ כפית חומץ תפוחים

3 כפות מירין

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושים

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

½ כפית מלח

אופן ההכנה:

  • מניחים את פרחי הכרובית והברוקולי בקערה, יוצקים עליהם מים רותחים, מכסים עד שמתקרר.

  • מסננים ומעבירים לקערה עם יתר חומרי הסלט (ניתן לחלופין לאדות עד שמתרכך).

  • טורפים את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.