עוף בירקות

March 8, 2017

מצרכים:

  • 3 כפות שמן זית

  • 1 בצל בינוני קצוץ.

  • 4 שיני שום.

  • 2 גמבה רצועות.

  • 2 גבעולי סלרי קצוץ / ½ חבילה פטרוזיליה או כוסברה.

  • ראש סלרי / ראש פטרוזיליה חתוכים.

  • 1 גזר פרוס.

  • 1 בטטה קוביות.

  • 3 רבעי עוף.

  • תבלינים: מלח, כורכום, פלפל שחור.

  • בערך ½ כוס מים.

ניתן להוסיף או להחסיר ירקות לפי הטעם. לדוגמא: דלעת, שומר, לפת. כמו כן ניתן לשנות את התבלינים. לדוגמא: כמון, קינמון.

 

אופן ההכנה:

שמים את השמן והבצל בסיר ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים את עלי הסלרי ומערבבים במשך דקה. מוסיפים את בתבלינים ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את שאר המצרכים, מכסים את הסיר ומשאירים על אש נמוכה בערך ½ שעה. מדי פעם בודקים אם יש צורך להוסיף מים.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon