top of page

פשטידת כרישה עם טופו

חומרים:

  • 4 כרשות שטופות וקצוצות דק ( החלק הלבן בלבד)

  • 1 חבילת טופו

  • גביע יוגורט עיזים/ כבשים

  • 2 ביצים אורגניות טרופות

  • כפות גבעולי סלרי קצוצים דק

  • 1/4 כפית מלח

  • 1/4 כפית פלפל שחור

  • 1 כף תימין טרי קצוץ

תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

שמן זית לשימון התבנית

אופן ההכנה:

יוצקים על הכרשה מים רותחים לכדי כיסוי ומשרים למשך כ- 10 דקות, שוטפים ומסננים היטב.

שמים את הכרשה בקערה גדולה, מוסיפים את הטופו והיוגורט ובוחשים היטב.

מערבבים יחד את הביצים , הסלרי, והתבלינים, מוסיפים לתערובת הכרשה ובוחשים היטב.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דקות בחום בינוני.

bottom of page