מרק עגבניות
מצרכים:
2 ק"ג עגבניות.
1 חופן כוסברה קצוצה.
¼ כפית פלפל שחור.
20 תרמילי הל.
כף שמן קוקוס או שמן זית.
כפית מלח.
4 כוסות מים.
אופן ההכנה:
חורצים כל עגבנייה בעזרת סכין חדה לצורת X, מרתיחים סיר גדול עם מים ומכניסים את העגבניות לדקה ומוציאים, מקלפים וחותכים ומכניסים לבלנדר לריסוק, מעבירים במסננת ומעמידים באש עם 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. שוברים את ההל ומוסיפים למרק עם השמן ופלפל שחור ומבשלים כ- 45 דקות עד שעה. מוספים את המלח, 2 כוסות מים ושליש מהכוסברה. כשזה מוכן מעטרים עם הכוסברה.