פשטידת כרישה עם טופו
חומרים:
4 כרשות שטופות וקצוצות דק ( החלק הלבן בלבד)
1 חבילת טופו
גביע יוגורט עיזים/ כבשים
2 ביצים אורגניות טרופות
כפות גבעולי סלרי קצוצים דק
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף תימין טרי קצוץ
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
שמן זית לשימון התבנית
אופן ההכנה:
יוצקים על הכרשה מים רותחים לכדי כיסוי ומשרים למשך כ- 10 דקות, שוטפים ומסננים היטב.
שמים את הכרשה בקערה גדולה, מוסיפים את הטופו והיוגורט ובוחשים היטב.
מערבבים יחד את הביצים , הסלרי, והתבלינים, מוסיפים לתערובת הכרשה ובוחשים היטב.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דקות בחום בינוני.