פשטידת כרישה עם טופו

March 5, 2017

 

 

חומרים:

  • 4 כרשות שטופות וקצוצות דק ( החלק הלבן בלבד)

  • 1 חבילת טופו

  • גביע יוגורט  עיזים/ כבשים

  • 2 ביצים אורגניות טרופות

  • כפות גבעולי סלרי קצוצים דק

  • 1/4 כפית מלח

  • 1/4 כפית פלפל שחור

  • 1 כף תימין טרי קצוץ

 

תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

שמן זית לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

 

יוצקים על הכרשה מים רותחים לכדי כיסוי ומשרים למשך כ- 10 דקות, שוטפים ומסננים היטב.

שמים את הכרשה בקערה גדולה, מוסיפים את הטופו והיוגורט ובוחשים היטב.

מערבבים יחד את הביצים , הסלרי, והתבלינים, מוסיפים לתערובת הכרשה ובוחשים היטב.

מעבירים לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דקות בחום בינוני.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon