פשטידת בטטה

March 5, 2017

מצרכים:

  • בטטה גדולה מאודה / מבושלת

  • תפו"א גדול מאודה / מבושל

  • בצל מוזהב

  • עגבנייה פרוסה

  • 3 ביצים

  • 1 כף קמח שיבולת שועל / תפו"א

  • 2 כפות שמן זית/קוקוס

  • מלח, פלפל שחור וקינמון לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מועכים את הבטטה ואת תפו"א המאודים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מכניסים את העיסה לתבנית משומנת, מוסיפים למעלה את העגבנייה ואופים על 180 מעלות עד שיזהיב ויתייצב.

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon