עוגיות שובע
גירסה מתוקה:
¼ 2 כוסות סובין שיבולת שועל
½ כוס אגוזים קצוצים
¼ כוס צימוקים קטנים
1 שקיק אבקת אפיה
¼ כוס פשתן טחון + ¼ כוס שומשום מלא טחון
¼ כוס סוכר חום / דבש / מולסה – קורט מלח לפי הטעם
¼ 1 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר וללא הנדסה גנטית/שיבולת שועל/אורז אורגניים/מים
2 ביצים או רק החלבונים
2 כפות שמן קוקוס
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים יחד: סובין, אגוזים, צימוקים, אבקת אפיה, וסכר חום.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב והשמן.
בוחשים את הקערה הרטובה לתוך היבשה.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית בעלת 12 שקעים.
אופים למשך 15-17 דקות ובודקים בעזרת קיסם (הלחמניות צריכות להיות מעט לחות אך לא רטובות).
גירסה מלוחה:
אותם חומרים עם השינויים הבאים:
ללא צימוקים, סוכר/דבש/סילאן
תוספת של זעתר.
במקום חלב אורז או שיבולת שועל, חלב סויה ללא הנדסה גנטית וללא תוספת סוכר/מים.