עוגיות שובע

March 5, 2017

גירסה מתוקה:

 

¼ 2 כוסות סובין שיבולת שועל

½ כוס אגוזים קצוצים

¼ כוס צימוקים קטנים

1 שקיק אבקת אפיה

¼ כוס פשתן טחון + ¼ כוס שומשום מלא טחון

¼ כוס סוכר חום / דבש / מולסה – קורט מלח לפי הטעם

¼ 1 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר וללא הנדסה גנטית/שיבולת שועל/אורז אורגניים/מים

2 ביצים או רק החלבונים

2 כפות שמן קוקוס

 

הוראות הכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מערבבים יחד:  סובין, אגוזים, צימוקים, אבקת אפיה, וסכר חום.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב והשמן.

בוחשים את הקערה הרטובה לתוך היבשה.

יוצקים את התערובת לתוך תבנית בעלת 12 שקעים.

אופים למשך 15-17 דקות ובודקים בעזרת קיסם (הלחמניות צריכות להיות מעט לחות אך לא רטובות).

 

 

 

גירסה מלוחה:

אותם חומרים עם השינויים הבאים:

ללא צימוקים, סוכר/דבש/סילאן

תוספת של זעתר.

במקום חלב  אורז או שיבולת שועל, חלב סויה ללא הנדסה גנטית וללא תוספת סוכר/מים.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon