מרק עדשים וגריסים

March 5, 2017

מצרכים:

 

  • כף שמן זית או קוקוס

  • בצל בינוני קצוץ

  • 4 שיני שום כתוש

  • ½ ראש סלרי קוביות

  • 4 עלי סלרי קצוצים

  • כוס רצועות כרוב

  • 2 פרחים של כרובית חתוכים לקוביות

  • 2 עגבניות פרוסות

  • 2 גזרים קוביות

  • 1 קישוא קוביות

  • כוס עדשים

  • ¾ כוס גריסים

  • ½ כפית חוואיג'

  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

 

מזהיבים קלות את הבצל בשמן על אש בינונית, מוסיפים את העגבניות עד לריכוך. מנמיכים את האש, מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את יתר החומרים, ¾ סיר מים, מגביהים את האש עד לרתיחה. מנמיכים את האש למשך ¾ שעה עם מכסה לא לגמרי סגור.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon