מרק ירקות עם שעועית, עדשים אדומות וגריסים

March 5, 2017

 

 

מצרכים:

  • 1 בצל גדול רצועות.

  • 3 גבעולי עלי סלרי קצוצים.

  • 2 עגבניות מקולפות  וחתוכות לקוביות קטנות.

  • ½ ראש סלרי קוביות.

  • 2 גזרים קוביות.

  • 1 קישוא קוביות.

  • ¼ כרוב קצוץ.

  • ¾ כוס עדשים אדומות שטופות טוב.

  • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת.

  • ½ כוס גריסי פנינה שטופים טוב.

  • 2 כפות שמן זית או קוקוס.

  • 1 כפית חוואג' למרק.

  • ס"מ ג'ינג'ר רצועות.

  • פלפל שחור ומלח.

 

אופן ההכנה:

  • מזהיבים את הבצל, מוסיפים תבלינים ומערבבים.

  • מוסיפים עגבניות ומערבבים, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומחכים כ- 10 דקות עד שהעגבניות מגירות את כל הנוזלים.

  • מוסיפים  מים רותחים בגובה חצי מהסיר, מגביהים את האש ומערבבים.

  • מוסיפים גריסים ועדשים, מנמיכים את האש לרבע שעה.

  • מוסיפים את הירקות, מערבבים, מגביהים את האש עד לרתיחה, מנמיכים את האש לרבע שעה.

  • מוסיפים את השעועית ואם יש צורך  מוסיפים מים עד לגובה המצרכים, מערבבים, מגביהים את האש עד לרתיחה.

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon