דג בעגבניות, בצל ורחן

רכיבים:

דג במשקל 500 גרם

2 כפות שמן זית

2 שיני שום מעוכות

1 בצל אדום קטן

1 כוס עגבניות שרי חצויות

½ כוס ריחן ( בזיליקום ) טרי, קצוץ

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה ומאדים קלות את השום.

מוסיפים את הדג ועורכים את השום סביבו.

מוסיפים ½ כוס מים ומאידים 3-2 דקות.

מוסיפים את הבצל והעגבניות ומאידים 5 דקות עד שיתרככו.

מוסיפים את הריחן ומבשלים עוד רגע.

עורכים את הדג והירקות על צלחת הגשה- הירקות משמשים כרוטב.
  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon