ריבועי שוקולד וקוואקר

חומרים:

300 גרם שוקולד מריר

150 גרם קוקוס

כוס גדולה (330 מ"ל) של קוואקר

חצי כוס סוכר קוקוס

3 ביצים

150 גרם חמאה מומסת או כוס שמן קוקוס

1/2 כוס אגוזים קצוצים

חופן זרעי שומשום

אופן ההכנה:

לצפות תבנית אפיה גדולה בנייר אפייה קצת רטוב.

לשבור את השוקולד לחתיכות ולפזר על התבנית.

להכניס לתנור חם ל-2-3 דקות (לא יותר שלא יישרף).

חשוב להכניס את השוקולד לתנור שחומם מראש ולהוציא בזמן אחרת השוקולד מתפרק וצריך לזרוק.

לשטח את השוקולד שנמסבתבנית בעזרת מרית.

להכניס את התבנית למקפיא (לרבע שעה לפחות או עד שהשוקולד מתמצק).

לערבב את שאר החומרים בכלי נפרד ולשטח על השוקולד הקפוא.

לאפות בחום בינוני עד שמזהיב (כ-20 דקות).

לחתוך/לסמן ריבועים כשעדיין חם.

להכניס למקפיא כדי שיתקרר (לפחות שעה).

להפריד את העוגיות ולאחסן במקפיא.