עוגיות קשות
מצרכים:
½ 2 כוסות קמח מלא.
1 כפית גדושה אבקת אפייה.
½ כפית סודה לשתייה.
½ כפית מלח.
קערת רטבים:
3 כפות פשתן טחון + 9 כפות מים (מערבבים ומשאירים עד שנהיה רירי).
1 כוס סוכר קוקוס.
1 כף תמצית וניל.
2 כפות ליקר/יין מתוק.
כוס שקדים קלופים וטחונים גס.
כוס אגוזי מלך טחונים גס.
אופן ההכנה:
מאחדים את העיסות, מחלקים לשלושה כיכרות, עושים חריצים לרוחב הכיכרות כהכנה לפרוסות, מכניסים לתנור על 190 מעלות בערך לחצי שעה, מוציאים וחותכים לפרוסות, משכיבים את הפרוסות על הצד ומחזירים לתנור לעוד בערך עשר דקות.