חטיף גרנולה
מצרכים:
כוס שיבולת שועל גסה.
¼ כוס גרעיני חמנייה.
¼ כוס גרעיני דלעת.
¼ כוס שומשום מלא.
¼ כוס פשתן טחון.
¼ כוס שקדים קצוצים.
¼ כוס פקאן קצוץ.
¼ כוס אוכמניות מיובשות.
¼ כוס פרורי לחם מלא.
¼ כוס סוכר קוקוס.
¼ כוס שמן קוקוס.
¼ כוס טחינה משומשום מלא.
¼ כוס סילאן.
3 כפות פשתן טחון + 9 כפות מים (מערבבים ביחד עד שנהיה רירי).
2 כפות קמח מלא.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים (מלבד הקמח). מחממים בסיר את השמן קוקוס, טחינה וסילאן עד לקבלת בלילה דלילה. מוסיפים לבלילה את החומרים היבשים, את חומר הרירי שיצא מהפשתן ואת הקמח ומערבבים היטב. יוצרים כדורים ומשטיחים על נייר אפייה, אופים על 190 מעלות בערך כעשרים דקות.