תבשיל עדשים וקישוא

January 1, 2017

חומרים:

  • 1.5 כוסות עדשים ירוקים מושרים.

  • 1-2 קישואים

  • חבילה מנגולד- להפריד את הגבעולים הלבנים מהעלים הירוקים ולקצוץ.

  • פרוסה ג'ינג'ר קצוץ.

  • 3 שיני שום קצוצות.

  • 1 בצל קצוץ.

  • 2 כפות שמן זית.

  • ¼ כפית כורכום.

  • 1 כפית גרעיני כמון.

  • ¼ כפית כמון טחון.

  • 1 כפית גרגירי חרדל שחור.

  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם.

  • בערך כוס מים.

אופן הכנה:

 

להזהיב את הבצל,  להוסיף כמון שלם וגרגירי חרדל עד ששומעים קולות פצפוץ. להוסיף שום, ג'ינג'ר ושאר התבלינים ומערבבים כדקה, להכניס את הגבעולים הלבנים של המנגולד לשתי דקות תוך כדי ערבוב. להוסיף עדשים ומים ולבשל, מידי פעם לערבב עד שהעדשים מתרככים. להוסיף את המנגולד הירוק לעוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon