top of page

תבשיל כרוב עם עדשים אדומות

מצרכים ל6 מנות:

½ כרוב בינוני קצוץ

2 גזרים מגוררים

1 בצל גדול קצוץ

2 עגבניות מגורדות

¾ כוס עדשים אדומות לאחר השריה

2 שיני שום קצוצות

4 כפות מיץ מלימון סחוט

½ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית כמון

¼ כפית כורכום

מעט מלח.

אופן הכנה:

מזהיבים את הבצל, מוסיפים תבלינים ושום מערבבים דקה, מוסיפים את העגבניות עד שהן מגירות את כל הנוזלים ויהיו כמו משחה, מוסיפים את שאר המצרכים מים עד כדי חצי סיר. להרתיח ולהנמיך את האש עד שמוכן. אם יש צורך מוסיפים מים כדי שלא יהיה סמיך מידי ומרתיחים שוב.

bottom of page