קינואה

January 1, 2017

מצרכים:

  • כוס קינואה שטופה

  • כף שמן זית/קוקוס

  • 1 בצל קצוץ

  • תבלינים: כמון, מלח ופלפל שחור ע"פ הטעם

  • כוס וחצי מים רתוחים

 

 

אופן ההכנה:

 

  • מזהיבים את הבצל בשמן על אש נמוכה

  • מוספים את התבלינים ומערבבים

  • מוספים את הקינואה ומערבבים

  • מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים

  • מגביהים את הלהבה עד לרתיחה

  • מנמיכים את הלהבה ומשאירים בסיר סגור כחצי שעה עד שרואים שאין מים בתחתית

  • משאירים את הסיר סגור כעשרים דקות ומערבבים את הקינואה

  • ניתן להחליף את התבלינים ע"פ הטעם וכמו כן ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו רוזמרין, שמיר וכו'

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon