קולורבי וואקאמה

מצרכים:

  • 2 קולורבי בינוניים

  • 2 גרם אצת ואקאמה

  • ¼ חבילה של שמיר טרי

  • 2 כפות טחינה גולמית מלאה

  • 2 כפות שמן זית

  • ½ כפית זרעי שומר טחונים

  • ½ כפית כורכום

  • ¼ כפית פלפל שחור

  • מעט מלח

אופן ההכנה:

  • משרים את האצות במים פושרים 5-10 דקות.

  • מכניסים את הקולורבי והשמיר למעבד מזון וקוצצים לגודל הרצוי.

  • יוצקים את כל החומרים לכלי ומערבבים.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon