top of page

קדרת דג בירקות

מצרכים ל- 5 מנות:

  • 5 פרוסות דג

  • 4 עגבניות פרוסות

  • 2 פלפל אדום רצועות

  • 1 פלפל חריף חתוך

  • 7 שיני שום

  • 1 כפית פפריקה חריפה/מתוקה לפי הטעם

  • 2 כפיות מלח במיץ מלימון טרי

  • ¼ כפית כמון

  • ¼ כפית כורכום

  • פרוסות מחצי לימון טרי

  • 3 כפות שמן זית

  • כוסברה/סלרי לפי הטעם

אופן ההכנה:

מאדים את רצועות הפלפל האדום והפלפל חריף בשמן בסיר כבד למשך 2-3 דקות. להוסיף את פרוסות העגבניות, שום, ופרוסות הלימון ומבשלים עד לריכוך העגבניות.

מוסיפים את התבלינים והמלח עם מיץ הלימון, כוסברה/סלרי קצוצים. מוסיפים את הדג

ומנערים. מבשלים למשך 10 דקות ובתאבון.

bottom of page