קדרת דג בירקות
מצרכים ל- 5 מנות:
5 פרוסות דג
4 עגבניות פרוסות
2 פלפל אדום רצועות
1 פלפל חריף חתוך
7 שיני שום
1 כפית פפריקה חריפה/מתוקה לפי הטעם
2 כפיות מלח במיץ מלימון טרי
¼ כפית כמון
¼ כפית כורכום
פרוסות מחצי לימון טרי
3 כפות שמן זית
כוסברה/סלרי לפי הטעם
אופן ההכנה:
מאדים את רצועות הפלפל האדום והפלפל חריף בשמן בסיר כבד למשך 2-3 דקות. להוסיף את פרוסות העגבניות, שום, ופרוסות הלימון ומבשלים עד לריכוך העגבניות.
מוסיפים את התבלינים והמלח עם מיץ הלימון, כוסברה/סלרי קצוצים. מוסיפים את הדג
ומנערים. מבשלים למשך 10 דקות ובתאבון.