פסטה מקינואה

January 1, 2017

מצרכים:

  • קינואה מבושלת

  • 10 עגבניות

  • 6 שיני שום כתוש

  • 3 כפות שמן זית

  • פלפל חריף לאוהבי החריף

 

אופן ההכנה:

  • חותכים את העגבניות לקוביות.

  • מזהיבים קלות את השום והפלפל ואז מוסיפים את העגבניות והמלח ומביאים להרתחה.

  • מנמיכים את האש עד לאידוי הנוזלים (או חלקם- בהתאם לטעם).

  • מערבבים את הרוטב עם הקינואה ובתאבון.

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon