top of page

עוד תבשיל עדשים עם מנגולד

חומרים:

  • 1 חבילה מנגולד

  • 1 בצל קצוץ

  • 1 גמבה רצועות או קוביות

  • 2 שיני שום קצוץ

  • ¾ כוס עדשים שחורות

  • 2 כפות שמן זית

  • ½ כפית כורכום

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • ¼ כפית כמון

אופן הכנה:

מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את התבלינים והשום ומערבבים דקה, מוסיפים את הגמבה ומערבבים 2-3 דקות, מוסיפים את המנגולד קצוץ עם הגבעולים הלבנים ומאדים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים עדשים ומים חמים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העדשים.

bottom of page