עוד תבשיל עדשים עם מנגולד

January 1, 2017

חומרים:

  • 1 חבילה מנגולד

  • 1 בצל קצוץ

  • 1 גמבה רצועות או קוביות

  • 2 שיני שום קצוץ

  • ¾ כוס עדשים שחורות

  • 2 כפות שמן זית

  • ½ כפית כורכום

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • ¼ כפית כמון

 

אופן הכנה:

 

מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את התבלינים והשום ומערבבים דקה, מוסיפים את הגמבה ומערבבים 2-3 דקות, מוסיפים את המנגולד קצוץ עם הגבעולים הלבנים ומאדים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים עדשים ומים חמים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העדשים.

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon