עוגיות שובע
מצרכים:
¼ 2 כוסות סובין שיבולת שועל
½ כוס אגוזים קצוצים
1 שקיק אבקת אפיה
¼ כוס פשתן טחון + ¼ כוס שומשום מלא טחון
קורט מלח וזעתר – לפי הטעם
¼ 1 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר וללא הנדסה גנטית/מים
2 ביצים
2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מערבבים יחד: סובין, אגוזים, אבקת אפיה, מלח וזעתר.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם החלב והשמן.
בוחשים את הקערה הרטובה לתוך היבשה.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית בעלת 12 שקעים.
אופים למשך 15-17 דקות ובודקים בעזרת קיסם (הלחמניות צריכות להיות מעט לחות אך לא רטובות).