top of page

סלט כרוב

מצרכים:

  • ¼ כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות.

  • ¼ כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות.

  • 8 גבעולי רוקט או 6 עלי חסה ערבית חתוכים לרצועות דקות.

  • 3 גזרים, חתוכים לגפרורים.

  • 2 כפיות גוג'י ברי או חמוציות במיץ תפוחים.

  • 4 כפות שמן זית.

  • מיץ משתי לימונים.

  • 1 כף חרדל גרגירים.

  • 4 שיני שום כתושות.

  • מלח ופלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:

  • שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה.

  • מערבבים בקערית נפרדת את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.

bottom of page