סלט כרוב
מצרכים:
¼ כרוב לבן, חתוך לרצועות דקות.
¼ כרוב סגול, חתוך לרצועות דקות.
8 גבעולי רוקט או 6 עלי חסה ערבית חתוכים לרצועות דקות.
3 גזרים, חתוכים לגפרורים.
2 כפיות גוג'י ברי או חמוציות במיץ תפוחים.
4 כפות שמן זית.
מיץ משתי לימונים.
1 כף חרדל גרגירים.
4 שיני שום כתושות.
מלח ופלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה.
מערבבים בקערית נפרדת את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.