ממרח עדשים

January 1, 2017

מצרכים:

  • כוס עדשים

  • כף שמן זית

  • 5 שיני שום

  • ½ כפית כמון

  • מלח ופלפל

  • מיץ לימון טרי

 

אופן ההכנה:

 

שמים את העדשים בסיר עם מים ומרתיחים עד לריכוך, מסננים את המים (לשמור רבע עד חצי כוס ממי הבישול). במקביל מאדים קלות את השום. לאחר שמים את כל החומרים בתוספת רבע עד חצי כוס ממי הבישול של העדשים במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי.

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon