מטבוחה

January 1, 2017

מצרכים:

  • 2 קילו עגבניות

  • 3 כפות שמן זית

  • 7 שיני שום קצוצות

  • 1 פלפל חריף

  • 1 פלפל אדום

  • מלח

 

אופן ההכנה:

 

חותכים את העגבניות לרצועות, את הפלפל האדום והחריף לחתיכות קטנות ומכניסים

לסיר על אש גבוהה למשך כרבע שעה תוך כדי ערבוב עד שכל הנוזלים יוצאים. מורידים

את הלהבה ומבשלים כשעתיים עד שכל הנוזלים נעלמים. מוסיפים שמן, שום ומלח ומשאירים עוד כרבע שעה. 

Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon