לחם פשתן
מצרכים:
1/4 כוס (כ-4 כפות) זרעי פשתן טחונים
2 כפות חמאה או שמן זית או שמן קוקוס
1 כף מים
1 ביצה
1/4 כפית אבקת אפייה / אבקת סודה לשתייה
2-3 טיפות סטיביה נוזלית
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל המרכיבים.
להכניס לכלי זכוכית שטוח, עגול או מרובע.
להכניס את הכלי למיקרו ולחמם שתי דקות (כל מיקרוגל שונה, אז בפעם הראשונה כדאי לחמם דקה, לבדוק, לחמם עוד 30 שניות, לבדוק שוב, וכו').
לתת לפרוסת הלחם שהכנתם להתקרר כמה שניות.