לחם פשתן

מצרכים:

  • 1/4 כוס (כ-4 כפות) זרעי פשתן טחונים

  • 2 כפות חמאה או שמן זית או שמן קוקוס

  • 1 כף מים

  • 1 ביצה

  • 1/4 כפית אבקת אפייה / אבקת סודה לשתייה

  • 2-3 טיפות סטיביה נוזלית

אופן ההכנה:

  • לערבב היטב את כל המרכיבים.

  • להכניס לכלי זכוכית שטוח, עגול או מרובע.

  • להכניס את הכלי למיקרו ולחמם שתי דקות (כל מיקרוגל שונה, אז בפעם הראשונה כדאי לחמם דקה, לבדוק, לחמם עוד 30 שניות, לבדוק שוב, וכו').

  • לתת לפרוסת הלחם שהכנתם להתקרר כמה שניות.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon