כוסמת
מצרכים:
כוס כוסמת
כף שמן קוקוס
1 בצל קצוץ
תבלינים: כמון, מלח ופלפל שחור ע"פ הטעם
כוס וחצי מים רתוחים
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצל בשמן על אש נמוכה
מוספים את התבלינים ומערבבים
מוספים את הכוסמת ומערבבים
מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים
מגביהים את הלהבה עד לרתיחה
מנמיכים את הלהבה ומשאירים בסיר סגור כחצי שעה עד שרואים שאין מים בתחתית
משאירים את הסיר סגור כעשרים דקות ומערבבים את הכוסמת
ניתן להחליף את התבלינים ע"פ הטעם וכמו כן ניתן להוסיף עשבי תיבול כמו רוזמרין, שמיר וכו'