top of page

חצילים אפויים

מצרכים:

  • 2 חצילים מקולפים וחתוכים

למרינדה:

  • 3 כפות חומץ בלסמי

  • כף שמן זית

  • 4 שיני שום, מעוכות

  • 1 כף רוזמרין, קצוץ דק

  • קורט פלפל שחור

  • קורט אורגנו

  • 1 כף רוטב סויה מסוג קיקומן / תמרי / שויו

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ. מערבבים את כל החומרים למרינדה בקערה שטוחה. משרים את החצילים במרינדה במשך 15-20 דקות. משמנים ב- 2 כפות שמן זית את תבנית האפייה. מעבירים את החצילים לתבנית. אופים את החצילים בתנור, בחום בינוני, במשך 15-20 דקות.

bottom of page