חזה עוף עם עשבי תיבול

מצרכים:

4 חתיכות של חזה עוף

2 שיני שום כתושות

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן בזיליקום קצוץ

חופן נענע קצוצה

5 כפות שמן זית כתית מעולה

מלח ופלפל

אופן הכנה: מערבבים את כל החומרים מלבד העוף בקערה ומניחים בתוכה את נתחי חזה העוף למשך 2-3 שעות. מחממים תנור ל-200 מעלות. מניחים את חזה העוף בתוך תבנית אפייה וצולים למשך 12-15 דקות.

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon