דג בעגבניות, בצל וריחן

January 1, 2017

 

מצרכים:

 

  • דג במשקל 500 גרם 

  • 2 כפות שמן זית 

  • 2 שיני שום מעוכות 

  • 1 בצל אדום קטן 

  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות

  • ½ כוס ריחן ( בזיליקום ) טרי, קצוץ

אופן ההכנה:

 

מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה ומאדים קלות  את השום.
מוסיפים את הדג ועורכים את השום סביבו.
מוסיפים ½ כוס מים ומאידים 3-2 דקות.
מוסיפים את הבצל והעגבניות ומאידים 5 דקות עד שיתרככו.
מוסיפים את הריחן ומבשלים עוד  רגע.
עורכים את הדג והירקות על צלחת הגשה- הירקות משמשים כרוטב.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Please reload

  • Facebook Clean Grey

עיקבו אחרי:

© 2016 כל הזכויות שמורות - תמיר גרבי - נטורופת ND | מומחה לתזונה ואורח חיים בריא

  • mzl_yvdefagt_edited
  • Facebook Social Icon