דג בעגבניות, בצל וריחן

מצרכים:

  • דג במשקל 500 גרם

  • 2 כפות שמן זית

  • 2 שיני שום מעוכות

  • 1 בצל אדום קטן

  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות

  • ½ כוס ריחן ( בזיליקום ) טרי, קצוץ

אופן ההכנה:

מחממים את השמן במחבת על אש נמוכה ומאדים קלות את השום. מוסיפים את הדג ועורכים את השום סביבו. מוסיפים ½ כוס מים ומאידים 3-2 דקות. מוסיפים את הבצל והעגבניות ומאידים 5 דקות עד שיתרככו. מוסיפים את הריחן ומבשלים עוד רגע. עורכים את הדג והירקות על צלחת הגשה- הירקות משמשים כרוטב.